“Gebruik de links hieronder om accounts aan te maken en ontvang kortingen of bonussen.”

Binance

Dit is onze primaire exchange voor het handelen van altcoins. Het platform heeft een gebruiksvriendelijk interface, is veilig en werkt tevens goed op je smartphone. Ook kun je hier eenvoudig crypto kopen met iDeal. 

Tradingview

Tradingview is het platform wat we het meeste gebruiken. Hiermee doen we al onze analyses en maken we trade setups. Ook kunnen we eenvoudig alarmen koppelen aan deze analyses. Als je geen tradingview gebruikt ben je geen echte trader. 

 

3Commas

3commas is een must have voor iedere trader. Hiermee kun je je trade volledig instellen. Stoploss, entry en meerdere profit targets. Een bijkomend voordeel is dat de trade pas geplaatst wordt als aan de voorwaarden wordt voldaan. Dus je funds blijven beschikbaar, hierdoor kun je meerdere trades uitzetten tot er één getriggerd wordt. Waarom op 1 paard wedden als het ook anders kan. 

FTX

FTX is een vrij nieuwe exchange en met een flinke opmars bezig. Binance toont steeds vaker problemen wanneer het heel druk wordt. Dit schijnt op FTX niet zo te zijn. Tevens kun je bij FTX speculeren op de beweging van bitcoin. Als bitcoin bijvoorbeeld een patroon laat zien waarbij de prijs flink gaat zakken of gaat stijgen maar je weet niet welke richting. Op deze exchange kun je geld verdienen door in te zetten of er überhaupt een beweging plaats vindt door middel van move contracts. 

 

Phemex

Phemex is onze favoriete exchange om te traden met leverage. Ze bieden diverse assets aan, hebben een gebruiksvriendelijke interface en KYC is niet nodig om hier te traden. Gebruik onze link voor wat gratis bitcoin. 

Celsius

Op dit platform holden we een deel van ons portfolio waar we niet mee traden voor rendement waar je bij de bank alleen maar van kan dromen. 

BlockFi

Eigenlijk het zelfde als Celsius alleen hebben ze geen eigen coin. Waarbij Celsius alleen via je smartphone is te gebruiken, kun je bij BlockFi ook via de webbrowser. Daarnaast is spreiding altijd belangrijk.