Alles wat je nodig hebt!

Wij zijn een groepje succesvole nederlandse traders. We zijn in aanraking gekomen met crypto tussen 2015 en 2016. Sindsdien zijn we nooit meer weggegaan en hebben we veel geleerd.

Deze kennis hebben wij door de jaren heen verzameld met veel onderzoek, testing, backtesting, curssussen en vooral ERVARING.

We hebben geleerd om goed te traden door vaak hard op ons gezicht te zijn gegaan en met vallen en opstaan. Doorzettingsvermogen, kennis op doen, hard werk en studeren heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Al deze kennis en ervaring hebben gebundeld en willen we graag delen. Alle deze jarenlange kennis en ervaring  kun je nu eenvoudig via ons platform lezen en bekijken. Dit bespaart jullie de tijd en kunnen we uiteindelijk samen weer verder opklimmen.

Cryptocurrencies zijn de markt waarin we voornamelijk actief zijn. De winsten die hier te behalen zijn enorm. Anderzijds kunnen hier ook flinke verliezen genomen worden als je niet oplet.

Wij vonden dat een platform als deze ontbrak toen wij begonnen met traden. Er is veel kennis te vinden over traden, maar vaak mis je up-to-date analyses, ervaringen en toepassing van positie bepaling op de huidige prijsactie. Wij delen 3x per week precies hoe wij tegen de markt aankijken, het laatste nieuws en trade setups. Altijd handig om als startende trader en een naslag werk op na te houden van andere succesvolle traders. En voor beginnende traders en investeerders bevat onze nieuwsbrief ook educatieve content. 

Met behulp van dit platform denken we dat iedereen  een passende en succesvolle trade en investeringstijl kan ontwikkelen. Het is belangrijk dat je je eigen unieke tradingstijl creëert. Want ieder persoon is anders, heeft andere kwaliteiten en een andere levensstijl. Dus je moet zoeken naar een stijl die bij je past. Wat voor de ene succesvolle trader werkt kan voor de andere succesvolle trader compleet onlogisch zijn. Traden is meer dan een cryptocurrency kopen om vervolgens te hopen dat het de goede kant uitgaat. Risicomanagement is alles. Samen met jou willen we een succesvolle community van traders en investeerders ontwikkelen.

 

 

Onze nieuwsbrief

Alles om een betere trader en investeerder te worden te worden

In onze nieuwsbrief delen wij gericht en zo beknopt mogelijk de laatste marktanalyses (Bitcoin en altcoins) en tevens proberen wij hier een korte uitleg over een bepaalde aspecten van het traden aan toe te voegen. Doel van deze nieuwsbrief is echt een stuk educatie, geen overzicht van de headlines van nieuwsartikelen die op google ook te vinden zijn. 

In de toekomst

Momenteel zijn wij druk bezig om meer educatieve content te bundelen en op te zetten in een losse lijn. Speciaal voor mensen die alles over crypto, traden en investeren willen weten om zo zelf aan de slag te gaan met traden. Voor je start is het namelijk cruciaal om een aantal belangrijke spelregels te leren. Dit is overal zo, of je nou voetbalt of een nieuwe baan hebt, je moet altijd de basis principes weten. Dat is bij traden niet anders, en aangezien traden om geld draait, kan het je veel geld en veelgemaakte foute schelen. Dat is hard nodig, want 90% van alle traders verliest. Dat betekend dat de kansberekeningen in je nadeel zijn. Via onze nieuwsbrief delen wij nu nog educatieve content maar dit is verspreid over de nieuwsbrieven, en beat veel actuele kennis op de prijsactie. Een cursus kan extra efficientie bieden om jou als trader en investeerder nog sneller te kunnen laten profiteren van de markt.